WELCOME ENGLISH ITALIANO ROMĀN BULGARSKI
WELCOME
ENGLISH
ITALIANO
ROMĀN
BULGARSKI
GALLERY
   

Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti Ilfov este o organizatie non guvernamentala si non profit, care a s-a infiintat in data de 16 aprilie 2002, fiind afiliata la Federatia Romana Sportul pentru Toti. Asociatia organizeaza proiecte si activitati specifice, in parteneriat cu alte asociatii judetene pentru sport si tineret, fundatii si cluburi, cum ar fi: Asociatia “Ecologie-Sport-Turism”, Fundatia pentru Tineret Bucuresti, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Ilfov, licee si scoli din judetul Ilfov si Municipiul Bucuresti. Dintre proiectele derulate pana in prezent de catre Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti Ilfov, trebuie amintite urmatoarele: Expeditiile “Pro Natura”, Saptamana Nationala Sportul pentru Toti, Campionatul regional de turism sportiv pentru liceeni, Cluburile “Fun Sport”, Multisport Ilfov.
Prin proiectele sale, AJSPT Ilfov isi propune sa atinga urmatoarele obiective: mentinerea si valorificarea jocurilor traditionale din mediul rural; cultivarea relatiilor armonioase intre comunitatile entice prin intermediul sportului pentru toti; implicarea adolescentilor in activitati fizice si competitii sportive regulate; educarea si integrarea celor defavorizati prin intermediul sportului pentru toti.
Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti are in component 22 de membri: 14 instructori si animatori sportul pentru toti; 8 asociatii sportive scolare si cluburi. Cele peste 20 de activitati derulate in ultimul an de catre AJSPT Ilfov au fost structurate pe 5 domenii de activitate/subprograme, iar in derularea lor au fost implicati 30 de voluntari. Asociatia a fost implicata, in parteneriat cu Asociatia “Ecologie-Sport-Turism”, in doua proiecte europene: A.R.I.E.S. si S.C.A.I.IRIS 2011 All rights reserved              IRIS has received financing from the EU Fundamental Rights and Citizens Program                                                                                           

Site Map